dimarts, 27 de febrer de 2018

PREPARATIUS PREVIS A LA JORNADA DE TREBALL

Abans de la primera jornada de treball vam organitzar-nos per comissions: fusteria, jardineria, pintura, gastronomia, canguratge, reportatge gràfic. Aquestes són algunes de les imatges dels preparatius previs:

El pare de l'Aleix i la Paula ens porta palets per a les cuinetes. També altres famílies en van portar, gràcies a totes elles!
L'Ajuntament ens dóna un cop de mà fent els clots per plantar arbres i arbustos! Moltes gràcies!Anem a buscar pedres a La Sentiu per l'espai Zen. Primer marquem les que ens agraden més amb la insígnia de la lletra "M" que representa la nostra escola Mont-roig. Amb l'Albert i el Joel les carreguem i les anem col·locant al seu lloc. Gràcies a tots dos! L'Estanis de la pedrera ens regala una pedra per al turonet!
El pare del Nil, de la Carla i de la Xènia s'ofereix per arrebossar la paret del rocòdrom. Gràcies, Jordi!El pare de l'Ariadna, la Carla i la Martina ens ve a estovar les moreres per trasplantar-les i a canviar algun palot de lloc. Moltes gràcies, Carmel!Ens arriben els arbres i arbustos que plantarem el dia de la jornada. El Jordi de "Vivers Pla" ens regala la noguera que posarem a l'Espai Zen Moltes gràcies, Jordi!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada