dimecres, 24 de febrer del 2016

COMPARTIM LA PRIMERA FASE AMB LES FAMÍLIES

Dimecres, dia 17 de febrer, va tenir lloc la primera reunió amb les famílies en la qual la comissió de pati va compartir amb elles el disseny, les idees i el procés pensat per a la posada en marxa de la primera fase del projecte "Ideem el nostre pati", la Zona Escenari + Àgora + Amfiteatre. La veritat és que les famílies assistents van aportar moltes idees i es van engrescar en el projecte. Fruit d'aquella reunió va ser el grup nombrós de voluntaris -unes cinquanta persones- amb qui podem comptar de moment; ja tenim gent que ens esporgarà els arbres fruiters, fusters que ens revisaran els palots i les estructures de fusta que anirem instal·lant, entesos en matèria d'adobs ecològics, arquitectes i delineants, suport i ajuda en fontaneria, jardineria, construcció, etc.

Amb tot, ens sentim cada cop més il·lusionats ja que cada dia som més les persones que creiem en el projecte. A poc a poc, veiem que aquelles idees que es van generar el curs passat dins les aules i també amb les famílies comencen a prendre forma i a materialitzar-se.

Des d'aquí, dir-vos que les portes són obertes a totes aquelles persones que vulguin aportar el seu granet de sorra i vulguin col·laborar en el projecte. A l'entrada de l'escola hi ha una bústia on podeu deixar els vostres suggeriments! També us podeu dirigir als membres de la comissió.

Gràcies i fins la propera!




PLÀNOL DEL PATI AMB LES DIFERENTS ZONES




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada