dimecres, 24 de febrer de 2016

PLANTADA D'ARBRES

Fa una setmana el Miguel, pare de l'escola, ens va dir que ens regalava moreres per plantar al pati de l'escola. La veritat és que ens va fer anar de corcoll a la comissió durant tota la setmana. Vam començar a trencar-nos el cap pensant quantes en volíem i on les plantaríem. Finalment, vam decidir de plantar-ne dues al pati d'infantil i la resta al de primària formant un passeig de moreres. També en plantaríem vuit més en palots que delimitarien la zona de la pista esportiva. La Cooperativa Menàrguens Fruits ens va regalar uns palots que tenien de feia temps a la intempèrie; l'Albert i el Francesc els van anar a buscar amb el remolc i els de la comissió van ajudar a descarregar-los.


Aleshores vam demanar ajuda al personal de jardineria de l'Ajuntament. Ells ens van fer els forats al terra, ens van preparar els palots amb tela i ens van portar terra d'una finca del costat (del senyor Daniel) que ens la va regalar. Així, doncs, aquell dia ja ho van deixar tot a punt per poder fer la plantada d'arbres a l'escola amb els nens i nenes.


Quan tot ho teníem a punt, el divendres 19 de febrer el Miguel ens va portar les moreres. Els "petits grans forçuts" ens van ajudar a descarregar-les.
Havíem planificat la plantada per al dilluns, dia 22 de febrer, però ens va ploure -va ploure fang!- i vam haver d'ajornar-la per al dimarts. A la tarda del dilluns, sí que vam poder fer la plantada amb els més petits de la casa ja que feia un sol que enamorava. La veritat és que va anar molt bé, cada classe volia posar un nom al seu arbre com si l'apadrinés. Els mateixos nens i nenes anaven tirant la terra i, finalment, van poder regar el seu arbre. Ara toca cuidar-lo bé perquè arreli i creixi bé! Podem dir que aquest dia va començar a créixer i fer realitat el projecte "Ideem el nostre pati".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada